Burdur’dan Kilis Valiliği'nde atanan Vali Süleyman Tapsız, huzurevi sakinleriyle vedalaştı.

    Eşi Ayşe Tapsız’la birlikte Burdur Belediyesi Berberoğlu Vakfı Huzurevi'ndeki yaşlıları ziyaret eden Tapsız, duygulu anlar yaşadı. Burdur’da düzenli olarak huzurevini ziyaret ettiğini belirten Vali Tapsız, huzurevi sakinlerini kendi ailesi gibi gördüğünü söyledi. Huzur evinde kalanlardan helallik isteyen Tapsız, "Sizlerle iki yıldır beraberdik ve sizlerin her derdine, her Kolaybet sorununa çare olmaya çalıştık. Sizleri kendi ailemizden ayrı görmüyoruz. İki yıl süresince öz annemizi bile sizler kadar görmedik, Allah'a emanet olun. Hakkınızı helal edin." dedi.

        Huzurevinde, Kilis'e atanmasıyla ilgili konuşan Tapsız, Suriye'de yaşanan sıkıntılardan dolayı yeni görev yerinin kritik olduğunu ifade etti. Tapsız, huzurevi sakinlerinden dua istedi.

    Vali Tapsız, daha sonra eşi Ayşe Tapsız ile huzurevinin en yaşlısı olan 105 yaşındaki Mehmet Gül'ün odasında giderek sohbet etti. Tapsız’ın gitmesinden dolayı çok üzüldüğünü dile getiren Mehmet Gül, "Dünyamız yıkıldı, bir daha senin gibi güzel bir insanı göremeyeceğiz." şeklinde konuştu. Yaşlılarla tek tek sohbet eden Vali Tapsız ve eşi Ayşe Tapsız, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Vali Tapsız ve eşi, alkışlar eşliğinde huzurevinden ayrıldı.
Kaynak: cha