Mardin’de şehit olan polislerin aileleri, Emniyet Müdürü Derviş Kara’nın verdiği iftar yemeğinde bir araya geldi.

Mardin Emniyet Müdürü Derviş Kara, "Bu vatan uğruna binlerce yıldır, şehit düşmüş evlatlarımızın ruhları ile sonsuza kadar yaşayacaktır. Bu vatan şehitlerimizin emaneti, sizler de bu vatana emanetsiniz. Allah'a şükürler olsun ki devletimizin sahip olduğu imkânlar sayesinde sıkıntılarımızın büyük bir çoğunluğunu çözmüş vaziyetteyiz. Sizlerle bir araya geldiğimizde bir milletin parçası olduğumuzu, bir amacımızın, hedefimizin olduğunu hissediyoruz. Şunu da memnuniyetle ifade ediyoruz ki, yeri geldiği zaman canlarını feda eden aziz şehitlerimizin bu yolu kapanmış, tıkanmış bir yol değildir. Bu gün ve şu saat itibari ile bu yolda gitmeye hazır serden geçmiş birçok babayiğitlerimiz vardır. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın.” dedi.

Daha sonra şehitler için Kuran Kerim ve dualar okundu. İftara katılan şehit ailelerine de Emniyet Müdürlüğü tarafından çeşitli hediyeler verildi.

Polis evinde düzenlenen Maksibet iftar yemeğine Mardin Emniyet Müdürü Derviş Kara, il merkezi ve ilçelerde ikamet eden şehit aileleri ile emniyet müdür yardımcıları ve bazı şube müdürleri katıldı.
Kaynak: cha