Ailesi ile birlikte Belçika'dan tatil için Muğla'nın Fethiye ilçesine gelen 2 yaşındaki çocuk, otelin balkonundan düştü. 4 katlı otelin 2'nci katından yere düşen çocuk hastanede tedavi altına alındı.

Tatil için Fethiye'ye gelen Turgay ve Gülden Acar çifti, Çalış bölgesinde bulunan bir otele yerleşti. 2 yaşındaki çocukları Onur, otelin 2'nci katındaki balkona çıktı. Buradan çevreyi izleyen küçük çocuk, balkon korkuluğunun kırılması üzerine 10 metreden yere düştü. Beton zemine hızla çakılan küçük çocuk otel görevlileri tarafından çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Çocuklarının 2'nci kattan düştüğünü fark eden Turgay ve Gülden Acar çifti, panikle çocuklarının yanına koştu. Ambulansa alınan çocukları ile hastaneye gelen aile büyük korku yaşadı.
Yüzünde ve vücudunda derin sıyrıklar oluşan küçük Onur'un hastanedeki tedavisi devam ediyor.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı. Fethiye İlçe Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri Acar ailesinin kaldığı odada incelemede bulundu. Ekipler kırılan cam balkon korkuluğun fotoğraflarını çekerken, camın dayanıklılığının incelenmesi için numune aldı.
Kaynak: cha