Niğde'de, iki aracın çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında biri bebek 9 kişi yaralandı.

Kaza, gece yarısı Niğde - Bor yolu Vali Çeşmesi mevkiinde meydana geldi. Aşır Akbey yönetimindeki 51 DS 364 otomobil, Niğde istikametinde kavşaktan U dönüşü yapmak istedi. Bu sırada Hüseyin Sabanlı yönetimindeki 51 AS 775 plakalı araç çarptı. Çarpışmanın etkisiyle iki araç içerisinde bulunan Bahadır Sabanlı, Batuhan Emre Yılmaz, Cennet Akbey, Eren Akbey, Emir Akbey, Sıdıka Akbey, Ayşe Akbey ve 6 aylık bebek Eymen Oruç Akbey yaralandı.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri yaralıları Niğde Devlet Hastanesi'ne kaldırarak tedavi altına alındı. Durumu ağır olan 6 aylık bebek Eymen Oruç Akbey, Niğde Doğan Baran Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Yaklaşık bir saat trafiğe kapanan Niğde - Bor kara yolu hurdaya dönen araçların çekilmesi ve Niğde Belediyesi'ne ait temizlik ekiplerinin çalışması sonucu trafiğe açıldı.

Ramazan Bayramı'nda aynı yerde meydana gelen kazada bir kişi araç içerisinde sıkışarak ölmüştü. Bu mevkide araçların süratli bir şekilde seyir ettiğini belirten vatandaşlar, caydırıcı bir önlem olan radar uygulamasının yapılması gerektiğinin altını çizdi.
Kaynak: cha