Gaziantep Sanayi Odası (GSO) Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, üniversite sanayi işbirliğini en iyi noktaya taşımayı arzu ettiklerini söyledi.

        GSO Meclis Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu ile meclis başkan vekilleri ve yönetim kurulu üyeleri, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun'u makamında ziyaret etti.

        GSO heyeti, Yavuz Coşkun’un yeniden GAÜN Rektörlüğü görevine atanmasından duydukları memnuniyeti belirterek, hayırlı olsun temennisinde bulundu. GSO Yönetim Kurulu Başkanı Adil Konukoğlu, Gaziantep Üniversitesi ile çok önemli işbirlikleri ve projeler gerçekleştirdiklerini belirterek, yeni dönemde bu işbirliklerinin artmasını dilediklerini söyledi. Konukoğlu, “Bizim arzumuz üniversite-sanayi işbirliğini en iyi noktaya taşımak. Bu konuda geçmişte sayın rektörümüzle çok önemli çalışmalar yaptık ve desteklerini gördük. Şimdi de daha farkı projelere imza atıyoruz. Sanayi yapısıyla bu ülkeye model olan kentimiz, 1xbet üniversite-sanayi işbirliğinde de model oldu. Sayın rektörümüze, görevinde bir kez daha başarılar diliyoruz.” dedi.

        Rektör Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, üniversite-sanayi işbirliği kapsamında GSO ile birlikte ortak çalışmalar yürütmeye devam edeceklerini söyledi. Coşkun, dünya üniversitesi olma yolunda çalışmalar yaptıklarını belirterek, Konukoğlu’na, verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti.


Kaynak: cha