Edirne’nin Keşan ilçesi yakınlarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında 2 kişi öldü, 9 kişi yaralandı.

        Erikli köyü sahilinden Keşan’a doğru hareket eden Lokman Koçak’ın kullandığı 34 YC 3549 plakalı araç, Çeltik köyü yakınlarında karşı yönden gelen Refik Teber sürücülüğünü yaptığı 37 PN 408 plakalı otomobille çarpıştı. Keşan yönüne doğru seyreden Bülent Tabak’ın kullandığı 34 ZA 6685 plakalı araç da kaza yapan araçlara çarptı. Üç aracın karıştığı zincirleme kazada tam bir can pazarı yaşandı. Hurdaya dönen araçlardan otomobilin sürücüsü Refik Teber ile ticari araçta yolcu olarak bulunan Elif Tabak olay yerinde hayatını kaybetti.

        Yaralılardan Bülent Tabak, Muhammet Tabak, Sevil Tabak, Şükran Koçak, Berna Koçak, Betül Koçak, Lokman Koçak, Şeyda Teber ve Semra Teber ambulanslarla Keşan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralılardan Muhammet Tabak ve Şeyda Teber’in durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

        Kazada hayatını kaybeden Teber ve Tabak’ın cesetleri savcılık incelemesinin ardından Keşan Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Kaza nedeniyle yaklaşık iki saat ulaşıma kapanan karayolu araçların çekilmesinden sonra yeniden ulaşıma açıldı.
        
        Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Kaynak: cha