Yeşildere'de Yunus Emre Külliyesi olarak bilinen İsmail Hacı Tekkesi'nde iftar yemeği düzenlendi.

        Yeşildere Belediyesi tarafından verilen iftar yemeğine Karaman Valisi Süleyman Kahraman, AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, İl Genel Meclisi Başkanı Mustafa Bayır, belde belediye başkanları ile yaklaşık bin 500 kişi katıldı.

        Yeşildere Belediye Başkanı İbrahim Koçak, Yunus Emre'nin yaşadığı topraklarda iftar açmanın çok güzel bir duygu olduğunu ifade etti. Koçak, Yunus Emre Külliyesi'nin düzenlenmesinde maddî ve manevî emeği geçen herkese teşekkür etti.
Yemeği düzenleyen Yeşildere Belediye Başkanı İbrahim Koçak’a teşekkür eden AK Parti Karaman Milletvekili Mevlüt Akgün, Yeşildere’ye yapılan yatırımlardan bahsetti.

        Karaman Valisi Süleyman Kahraman ise “Karaman’da 2 yıl, 2 ay süren görevim sona erdi. Bu süre zarfında elimden geldiği kadar milletvekillerimizle beraber Karaman’a hizmet etmeye çalıştık. Hepinizin abisi, kardeşi, babası olmaya çalıştım. Haklarınızı helal edin Betgram benim hakkım helal olsun. Karaman halkını çok sevdim, onlar da beni çok sevdi. Kapımız her zaman her yere açıktır.” dedi.
Kaynak: cha