AK Parti Muş Milletvekilleri Faruk Işık ve Muzaffer Çakar, Bulanık ilçesinde incelemelerde bulundu. Vekiller Parti İlçe Başkanlığı'nı da ziyaret etti.

AK Parti Muş Milletvekilleri Çakar ve Işık, Muş’ta gezilerine devam ediyor. Meclis tatile girdikten sonra Muş’a gelen vekiller, merkez ve ilçelerde vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Önceki gün Bulanık ilçesine giden vekiller vatandaşlar ile bir araya geldi. Vekiller daha sonra AK Parti Bulanık İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Türkiye'nin tarihten gelen misyonu nedeniyle önemli sorumlulukları olduğunu vurgulayan Işık, "Biz 10 yıldır iktidardayız ve Türkiye'nin şekli şemalı değişti. Türkiye'nin gelişmesini ve kalkınmasını engellemek isteyenler var. Her zamankinden daha çok birbirimize sarılmaya ve moralimizi artırmaya ihtiyacımız var. Kalkınma ve gelişme izafi bir şeydir, aynı ibadet gibi. Bu bakımdan kalkınmamızı ve gelişmemizi çok net bir şekilde görmesek de dünya bunu hissediyor. Dünya'da işsizlik yüzde 15 ile 20'lerde gezerken Türkiye'de yüzde 8,5'e düştü." şeklinde konuştu.
Kaynak: cha