Turkcell, 'Liderler Konferansı' etkinliğiyle dünyaca ünlü fikir adamlarını Türkiye’ye getiriyor. Bu sene dördüncüsü yapılacak konferansın konuğu Apple Yönetim Kurulu Üyesi ve Google Üst Düzey Danışmanı Al Gore. Amerika siyasetinde önemli bir yeri olan Gore, iş dünyasının önde gelenlerine yapacağı konuşmada gelişen teknolojilerin liderliğe ve iş dünyasına etkilerini mercek altına alacak.

‘Küresel Isınma’ üzerine yaptığı çalışmalarla Nobel’e yine aynı konuda ürettiği belgeselle de Oscar’a layık görülen Gore’un İstanbul’da yapacağı konuşmanın başlığı ’Değişen Dünyada Liderlik’. ABD’de 7 sene boyunca Başkan Yardımcılığı yapan Al Gore, İstanbul’da teknolojinin liderliğe olan etkisi, demokratikleşmesi ve devletler için önemini analiz edecek.

22 Eylül 2012 tarihli Liderler Konferansı’nda iş dünyasının tepe yöneticilerini buluşturacak ’Liderler Platformu’nun lansmanı da yapılacak.

’Turkcell Liderler Konferansı’ daha önce de çok önemli fikir önderlerini ağırlamıştı. Virgin Group’un sahibi, girişimci Richard Branson, General Electric eski Başkanı Jack Welch ve son olarak Harvard Business School profesörlerinden Michael E. Porter, konferans için İstanbul’a gelmiş ve eşsiz görüş ve deneyimlerini dinleyicilerle paylaşmıştı.
Kaynak: cha