FİSKOBİRLİK iştiraklerinden FİSKOMAR A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Yağlıdere, 'FİSKO' markası adı altında Karadeniz Bölgesi'nde açtıkları discount tarzı marketlerin bölge halkı tarafından kısa sürede benimsendiğini söyledi. Yağlıdere, "FİSKO markasını Karadeniz halkının desteğiyle, kısa sürede sektörde bölgenin en güçlü markası haline gelecektir." dedi.

Genel Müdür Hüseyin Yağlıdere, Giresun'un Hacısiyam Mahallesi'nde kurulan FİSKO şubesinin açılışında gazetecilere açıklama yaptı. Yağlıdere, FİSKO'nun büyüme hamlesini hızla sürdürdüğünü belirterek, "2012 yılında 50 mağaza hedefine ulaşmayı planlıyoruz. Giresun'da açtığımız son mağaza ile şube sayımız 22 oldu." diye konuştu.

FİSKOBİRLİK'in FİSKOMAR adı altında 1988 yılında piyasasına girdiğini anımsatan Yağlıdere, yaklaşık bir yıl önce Venüsbet discaunt tarzı mağazacılığa döndüklerini ve FİSKO adı altında sektörde yer aldıklarını kaydederek şöyle konuştu: "Şu an için sadece fındığın yetiştirildiği Karadeniz Bölgesi'ne öncelik ve ağırlık veriyoruz. Hedefimiz bu yıl içerisinde 50 mağaza sayısına ulaşmak. Yeni bölgelerde şube açma planlarımız var. Bunları da sırayla hizmete sokuyoruz."

Karadeniz Bölgesi'nde açtıkları discount tarzı mağazaların bölge halkı tarafından kısa sürede benimsendiğini anlatan Yağlıdere, "Sektörde yeni bir marka olmamıza rağmen Karadeniz halkı Fisko markasına sahip çıktı. Mağazalarımızı açtığımız bölgelerde mağazalarımıza büyük ilgi gösteriliyor. Bu da bizi gelecek için ümitlendiriyor." şeklinde konuştu.

Yağlıdere, bölge halkından desteklerini artırmalarını da isteyen FİSKOMAR A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin Yağlıdere şunları söyledi: "Bu kurum, bu halkın kurumu. Burada yakalanacak başarı, yine halkımıza başarı olarak dönecektir. FİSKOMAR'ın büyümesi, gelişmesi halkımızın vereceği destekle mümkün olacaktır. Şu an itibariyle bu desteği halkımızdan aldığımızı görüyoruz. Ancak bu yetmez. Halkımızdan daha fazla destek bekliyoruz."
Kaynak: cha