İlan sitesi Patronumdan.com'a galeriden yada sahibinden ilan vermek nasıl mümkün, Dünya internet teknolojileri'nde artık iyice ön tasarıya çıkmaya başlayan online ilan verme siteleri ve bunlara ilan verme ile ilgili kısaca bilgi vermek istiyoruz. 

Şayet satılık bir Aracınız veya rastgele bir ürünümüz var Bununla alakalı ilan vermek istiyorsunuz kısaca yapmanız şart olan şey patronumdan.com web sitesine girmek ve İlk olarak sağ tarafta bulunan üye ol butonuna tıklayarak önce üye olmanız gerekmektedir istenilen sualler azdır kolayca üye olabilirsiniz 

Üye olduktan sonra tekrar üye ol butonu yanında bulunan giriş yap butonu ile sisteme giriş yapabilir ve tasarınızı yayınlayabilirsiniz. Şayet bir Galeri iseniz veya sattığınız ürünler konusunda bir mağazanız var ise başka bir deyişle Ansızın fazla ürün koyacaksınız o vakit yapmanız gereken şey İlk olarak yeniden sağ tarafta bulunan üye ol butonu ile üye olmak ve daha sonra yanındaki giriş yap butonundan giriş yapmak daha sonra beş tane ister on tane ilanlarınızı girebilirsiniz.

İlanlarınızı girdikten sonra firmanıza ait üyelik seçenekleri altında bulunan yani profil ayarlarınızdan mağaza açabilirsiniz ve mağaza içerisinde iken de girdiğiniz ilanları toplu olarak mağazaya aktarabilirsiniz bu şekilde mağazanız içerisinde de ürünler gözüküyor. Bu bilgilerndirmenin, size faydalı olacağını umut ederiz.

Editör: Haber EDİTÖR