Network video ekipmanı endüstrisinde lider olan Axis Communications, 20-21 Nisan’da en büyük sanal etkinliğini Türkiye’deki kullanıcıları için organize ediyor. Kayıtların devam ettiği online etkinlik, tüm Axis müşterilerine, iş ortaklarına, entegratörlere ve distribütörlere, Axis teknolojisi kullanıcılarına ve ayrıca gözetim ve güvenlik trendleriyle ilgilenenlere açık olarak gerçekleştirilecek.

Axis Talk 2021, hem entegratörler hem de son müşteriler için güvenlik alanındaki yeni akıllı yenilikleri, müşteri başarı hikayelerini, ilgili konuşmaları ve ilham verici çözümleri katılımcıların dikkatine sunuyor.

Her zaman olduğu gibi, bu etkinliğin de temelinde inovasyon yer alıyor. Etkinliğin açılışı EMEA Başkan Yardımcısı Verena Rathjen ve Doğu Avrupa Bölge Direktörü Magnus Zederfeld tarafından "İnovasyon Katkısıyla Büyüme - Bugün ve Yarın" başlıklı sunumla gerçekleşecek. Ardından Teknolojiden Sorumlu Tepe Yöneticisi (CTO) Johan Paulsson ve Ürün Yönetimi Direktörü Peter Rietz, "Dünya Genelinde İnovasyonlar ve Güncellenen Portföyler " sunumuyla şirket portföyünden gelen haberleri analiz edecek. Axis Communications yöneticileri, çözüm tasarımcılarının hayal güçleri ve akıllı teknolojilerin iş ortakları tarafından entegre edildiği güvenlik sistemlerinin nasıl daha güvenli bir dünya ortaya çıkmasına yardımcı olacağını gözler önüne serecek.

İkinci günde yerel konuşmacılar ve Türkiye’den başarı hikayeleri öne çıkacak

Etkinliğin ikinci günü 21 Nisan’da ise Türkiye’den güncel başarı hikayeleri ve yerel dinamiklere uygun öneriler paylaşılacak. Orta Asya ve Türkiye Satış Müdürü Ayşegül Demirkol ve Kilit Müşteriler Müdürü Emre Nasır’ın açılış konuşmasını yapacağı ikinci gün,  Toplam Sahip Olma Bedeli’nden Akıllı Şehirlerin yapı taşlarına, güncel konulara değinilecek.

Yılda 200 milyon yolcuya evsahipliği yapan İstanbul Havalimanı’nındaki sistemle ilgili bilgi vermek üzere Proline Güvenlik Sistem Çözümleri Yöneticisi Hamza Aybey ve IGA Havalimanı Zayıf Akım Sistemleri Müdürü Sezen Tezcan sunumlarını gerçekleştirecek.

Etkinlik birebir görüşmeler ile son bulacak. Etkinliğe katılmak ve ilham verici konu ve konukları dinleme fırsatı yakalamak için www.axis-communications.com/AxisTalk2021/turkish adresini kullanarak sayfada yer alan form üzerinden kayıt olabilirsiniz.

Editör: Haber EDİTÖR