Denizli BBP,   İl Genel İstişare Toplantısı Genel Başkan Mustafa Destici’nin de katılımı ile yapıldı. Seçim çalışmaları gözden geçirildi. Toplantıda konuşan Denizli BBP İl Başkanı İsmail Karateke hedeflerinin en az bir milletvekili çıkarmak olduğunu söyledi.

stişare toplantısında yaklaşık iki yıl önce göreve geldiklerine değinen Başkan Karateke  “Size söz verdiğimiz gibi hedefimiz üye sayımızı 10 bine çıkarmaktı. Şu anda 2 bin beş yüze çıkardık. Hedefimiz 2023 seçimlerinden önce 10 bin sayısına ulaşmak. Teşkilatı olmayan ilçelerde teşkilatlanmayı tamamladık.

Teşkilat içi değerlendirme toplantılarımız devam ediyor. Ayrıca teşkilatlarımızı güçlendirme çalışmalarımız devam ediyor. Bütün arkadaşlarımız üye ve teşkilatlanma çalışmalarına katkı veriyorlar. Bize katkıda bulunan tüm arkadaşlarımız burada. Hepsine burada çok teşekkür ediyorum”dedi.

“Amacımız Üye sayısını 10 Bine Çıkarmak”
 2023 seçimlerine el birliği içerisinde hazırlanmaya devam edeceğiz diyen başkan Karateke  “Buradaki tüm arkadaşlarımızdan rica ediyorum. Üye sayısı bizim açımızdan çok önemli. 10 bin üye sayımıza 2023 seçimlerinden önce muhakkak ulaşmamız gerekiyor. Denizli’de teşkilatlanmadığımız sadece birkaç ilçemiz kalıyor. İnşallah sizlerin de desteği ile bir an önce onu da tamamlayıp 2023 seçimlerine tam teşekküllü hazır halde olmamız gerekiyor.

“En az Bir Milletvekili Çıkarma Hedefindeyiz”
2023 seçimlerinde hedefimiz en az bir milletvekili çıkarmak olacak. BBP, Parti tarihinde ilk defa milletvekili çıkarmaya çok yakın. İnanıyorum ki partimiz bu seçimde yüzde üçü aşacak”ifadelerinde bulundu.

Editör: Haber EDİTÖR