YOL, KALDIRIM ve ASFALT ÇALIŞMASI SÜRÜYOR

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sanayi Mahallesi’ndeki esnafın sıkıntıları üzerine harekete geçerek bölgede köklü bir değişim çalışmasına start vermişti. Başkan Sözen’in talimatı üzerine Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, bir süre önce bölgenin dört bir yanına dağılarak yol, kaldırım düzenlemesi ile asfalt işlerini plan dahilinde başlatmıştı. Sanayi içine giren ekiplerden bazıları, yol kenarlarını temizleme ve düzeltme işlerine başlarken, asfalt ekibi de sıcak asfalt dökme işlerine ağırlık vermişti.

KANAL KENARI PARK OLACAK

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri çalışmalar kapsamında bölgede bulunan DSİ kanalı kenarını da düzenleme çalışmalarına start verdi. DSİ kanalı etrafında yeşil alan ve otopark düzenlemesinin yapılacağı açıklandı. Düzenleme çalışmaları kapsamında Yaklaşık 2 bin m2’lik alanda çift taraflı peyzaj çalışması yapılacak. Projesi hazırlanan çalışma kapsamında DSİ kanalı etrafında süs havuzları, çocuk oyun alanları, oturma alanları yer alacak. Böylece sanayi bölgesinde görsel güzellik sağlanırken, sanayi esnafının ve bölgeye gelen vatandaşların kısa süreli dinlenmelerine imkan sağlanmış olacak.  

SÖZEN: “SANAYİ ESNAFINA TEŞEKKÜR”

Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Sanayi Bölgesi ve esnafına her zaman büyük önem verdiklerini ve öncelikli ihtiyaçları sık sık gidermeye çalıştıklarını söyledi. Belediye ekiplerinin yeni yaptığı çalışmalarla da Sanayi bölgesinin düzene girip, yolların kullanım rahatlığını göz önüne aldıklarını, kanal kenarındaki çalışmalarla da görsel güzelliği sağlayacaklarını söyledi. Başkan Sözen, “Sanayi Mahallemizde esnafımızdan gelen dilekler doğrultusunda bir dizi yol, kaldırım düzenlemesi ve asfalt çalışmalarını başlatmıştık. Çalışmalarımız bir süredir devam ediyordu. Bu çalışmalar kapsamında kanal kenarında da düzenleme yapmak istedik. Bölgedeki görsel güzellik ve yeşil alan oluşturulmasını gerekli olarak gördük. Çalışmalarımızı en kısa sürede bitirmeyi planlıyoruz. Bizlere her konuda destek veren ve yardımcı olan sanayi esnafımıza da teşekkür ediyoruz” dedi.
Editör: Haber EDİTÖR