Maslak Miting için otobüs kaldırılacağını gitmek isteyenlerin ilçe başkanlığı ile irtibat kurmalarını söyledi.
Maslak mesajında; "

“Saadet Partisi'nden Tarihi Bir Miting daha; Patriotlar gelmesin Biz geliyoruz.”

Saadet Partisi Manavgat ilçe Başkanı İbrahim MASLAK, partisinin 20 Ocak 2013 günü İskenderun’da düzenleyeceği miting ile ilgili yaptığı açıklamada önemli uyarılarda bulundu. Maslak, “İslam coğrafyası tarihte eşi benzeri görülmemiş işgal, zulüm ve katliamlarla karşı karşıyadır. Filistin, Suriye, Irak, Afganistan, Sudan, Arakan ve daha nice müslüman coğrafyasında işgaller, zulümler artarak devam etmektedir .

Görüyoruzki, ırkçı emparyalizm Büyük Ortadoğu Projesi (BOP) kapsamında 22 islam ülkesinin sınırının değiştirilmesi ve işgal planını adım adım tatbik etmektedir.Hiç Şüpheziz bu işgal ve talan sürecinin hedefi İRAN’dan sonra TÜRKİYE olacaktır. Bölgemiz,Büyük bir savaşın eşiğine getirilmiştir. Ülkemizin aynı zamanda NATO toprağı olduğu bahanesiyle; Malatya’mıza füze kalkanı yerleştirilmesi, başta Kahraman maraş olmak üzere bazı illerimize Patriot füzelerinin yerleştirilmesi, ülkemizde 28 Nato üssünün bulunması, silahlı kuvvetlerimizin bürükseldeki Nato karargahına bağlanması ve bu gerekçe ile yabancı ülke askerlerinin ülkemize gelmeleri, başta NATO ve ABD olmak üzere bazı ülkelerin en üst düzey istihbarat ve askeri yetkililerinin ülkemizi adeta mesken tutmaları, Yukarıda zikrettiğimiz endişelerimizi kuvvetlendirmektedir.

ÜLKEMİZ VE İSLAM DÜNYASI ÜZERİNDE OYNANAN BU KİRLİ OYUNU HALKIMIZA GÖSTERMEK, ENGELLEMEYE ÇALIŞMAK VE GÜÇLÜ BİR KAMUOYU BASKISI OLUŞTURMAK İÇİN, 20 OCAK PAZAR GÜNÜ SAAT 12:30 DA PATRİOTLARIN ÜLKEMİZE GİRİŞ YAPACAĞI İSKENDERUN’ UMUZDA “PATRİOTLAR GELMESİN,BİZ GELİYORUZ” DEMEK İÇİN BULUŞUYORUZ.

BU BULUŞMADA ;MİLLETİMİZİN GÖSTERECEĞİ ONURLU VE KARARLI TAVIR, YETKİ VE SORUMLULUK SAHİBİ YÖNETİCİLERİN,EGEMENLİĞİMİZİ VE BAĞIMSIZLIĞIMIZI ZEDELEYİCİ ALDIKLARI BU KARARLARI TEKRAR GÖZDEN GEÇİRMELERİNE VESİLE OLACAKTIR.
Bu temenni ile tüm halkımızı bu tarihi mitingimize davet ediyoruz. Çünkü İskenderun’dan yükselecek gür ses, tıpkı tarihte olduğu gibi mazlumlara umut, zalimlere korku olacaktır” diye çağrıda bulundu.
Editör: Haber EDİTÖR