Çocukların beğenerek takip ettiği çizgi dizi Arı Maya çocuk gösterisi Agora Alışveriş Merkezi’nde olacak. 26-27 ve 28 Nisan tarihlerinde saat 13.00,15.00 ve 17.00 seanslarında çocuk ziyaretçiler Arı Maya ve arkadaşı Willy ile keyifli aktiviteler gerçekleştirecekler.  

Arı Maya ile Çocuklar Hafta Sonu Tatilinin Tadını Çıkartacaklar!

Birbirinden renkli aktivitelerin yer alacağı “Arı Maya” çocuk etkinliğinde çocuklar hafta sonu tatilini dopdolu geçirecekler. 26-27 ve 28 Nisan tarihlerinde saat 13.00, 15.00 ve 17.00 seanslarında çocuklar Agora Alışveriş Merkezi’nde Arı Maya ve Willy ile buluşarak onlarla söyleşiler, eğlenceli aktiviteler gerçekleştirecek, şarkılarla dans edecek ve hatıra fotoğrafı çektirecekler.

Arı Maya çiçeklerle oyun oynarken Willy onu çağırır. Willy biraz telaşlıdır. Arı Maya neler olduğunu sorduğunda, bir mantarın altına saklanırlar ve burada daha güvende olduklarını söyler. Tekrar neden saklandıkları soran Arı Maya, Bayan Cassandra'nın Arı Maya'ya iş vereceğini söyler. Arı Maya iş ve yardım etmeyi çok sevdiğini söyler, fakat Willy kendisine de bir iş verilmesinden çekiniyor. Çünkü Willy tembel bir arıdır. Arı Maya ve Willy’nin sürprizlerle dolu keyifli maceraları Agora Alışveriş Merkezi’nde çocuklarla buluşacak.

Ayrıca, Arı Maya ve Willy’nin sahne gösterisini de izleyecek olan minikler, sevdikleri çizgi dizi karakterleri ile de tanışma fırsatı elde edecekler. Ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikte çocuklar “Arı Maya” ile birlikte eğlence dolu oyunlar ve çeşitli aktivitelerle keyifli bir gün geçirme şansı yakalayacak.

Editör: Haber EDİTÖR