Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır Antalya’da partisinin il divan toplantısına katıldı ve toplantının ardından bir dizi ziyarette bulundu. Ziyaretle ilgili açıklama yapan BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış, “Tüm İlçe Başkanları ve il yönetimi ile birlikte partimiz ve seçimlerle ilgili bir istişare toplantısı gerçekleştirdik. 2023’e hazırlık yapıyoruz.” dedi.

BBP 2023’e hazırlanıyor

Antalya’da bir dizi ziyarette bulunan Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır, BBP Antalya İl Başkanı Murat Barış, il yönetimi ve ilçe başkanlarıyla birlikte Türk-İş İl Temsilciliği’ni, Antalya Gazeteciler Cemiyeti’ni (AGC) ve Antalya Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı (AESOB) ziyaret etti.

Başkan Murat Barış ziyaretlerle ilgili, “Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcımız sayın Alaattin Çakır ve ilçe başkanları ile birlikte bir dizi ziyarette bulunduk ve esnafımızın, gazetecilerimizin, işçilerimizin sorunlarını dinledik. Meclis açıldığında nasıl katkı koyabiliriz, bu sorunlara bu noktada nasıl çözümler üretebiliriz konuştuk.” dedi.

MECLİSE TAŞIYACAĞIZ

AESOB’da esnafın şu anda içinde bulunduğu durumla ilgili bir genel görüşme yaptık, diyen Barış, “Basın bayramı dolayısıyla da tüm basın çalışanlarının, emekçilerinin Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nde basın bayramını kutladık. Basının haber alma özgürlüğü ile ilgili fikir alış verişinde bulunduk. Türk-İş’e bağlı sendikaların özelliklede taşeronda çalışan, taşeron kullanılarak asıl işi taşerona yaptırmaları ve kadroya alımlarla ilgili sendikaların serzenişi var. Genel Başkanımızla görüşüp taşeronda çalışanların kadroya alınmasıyla ilgili konuyu meclise taşıyacağız.” ifadesini kullandı.

BBP ANTALYA İL KONGRESİ 29 AĞUSTOS’TA 

Başkan Barış “Antalya’da bugün bir dizi ziyaretlerde bulunduk. Tüm ilçe başkanlarıyla ilgili Divan toplantısı yaptık. 2023’e hazırlık yapıyoruz. Tüm ilçe başkanları ve il yönetimi ile birlikte gerek seçim müşahitleri, gerek sandıktaki görevli arkadaşlar ve partimiz ve seçimlerle ilgili bir istişare toplantısı yaptık” bilgisini paylaştı. Barış, “Genel Başkanımızın da katılımıyla 29 Ağustos’ta İl kongresini yapacağız.” dedi.

Editör: Haber EDİTÖR