Tarım Kredi Kooperatifleri, yeni bir projeyle bakkal ve mahalle marketlerinde ürünlerini tüketiciyle buluşturacak. İş ortaklarıyla yapılacak olan anlaşma kapsamında halihazırda hizmet veren mahalle marketi ve bakkalların uygun olan bir kısmında Tarım Kredi Kooperatifleri’nin ürünleri satışa sunulacak. 

Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, Tarım Kredi Kooperatifleri’ndeki işleyişi ve kurumun gelecek döneme ait yatırım hedeflerini düzenlenen bir basın toplantısıyla paylaştı. Bu yıl içinde yem, gübre ve ilaçlamada yeni yatırım yapacaklarını belirten Aydın, Tarım Kredi Market bünyesinde de bakkallarla yeni bir projeyi hayata geçireceklerini söyledi.

3 PİLOT İL

Bakkal ve mahalle marketi projesi kapsamında iş ortaklarıyla anlaşma yapacaklarını anlatan Aydın, “Anlaşmayla birlikte iş ortaklarının marketinin ya da bakkalının belirli bir bölümü bizim ürünlere tahsis edilecek, ürünlerin fiyatı market fiyatlarıyla aynı olacak. Böylece satış noktasını önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde 3 bine çıkarmayı hedefliyoruz. Böylece küçük esnafa da sermaye desteği sağlarken, ciromuzu da katlayacağız. Kasım itibarıyla ilk adımı Konya, Ankara ve Mersin’de atıyoruz” dedi. Market tarafında 750 milyon liralık yatırım da planladıklarını belirten Aydın, Tarım Kredi Kooperatif Market’te yıl sonu itibarıyla, kuruluş yıldönümüne atıfta bulunularak, bin 863 yeni satış noktası açmayı hedeflediklerini de söyledi.

Editör: Haber EDİTÖR