Öne Çıkanlar TEKNOFEST AlaattinÇakır BüyükBirlik MilletvekiliAdayı Antalya Alanya Seçim2023 BizVarız OKU 28. dönem genel seçim Birsen DEPREM BÖLGESİNDE OLAN AİLELER ÇOCUKLARIYLA NASIL KONUŞMALI

Bu haber kez okundu.

KYK borcu olan gençler için müjdeli haber!

Gençlerimizi bu anlamda hiçbir zaman mağdur etmedik. O yüzden bu anlamdaki yurt içi üretici fiyat endeksiyle ilgili konudan kaynaklı durumlara Bakanlık olarak detaylıca çalıştık. Gençlerimizin mutlu olmasına yönelik adımları atacağız. Bununla ilgili uygulamalarımız, çalışmalarımız hazır" ifadesini kullandı.İlk kabine toplantısı sonrası Başkan Erdoğan'ın konuyu etraflıca gençlerle ve kamuoyuyla paylaşacağını söyleyen Kasapoğlu, "Nasıl asgari ücrette, emeklilerde, memurlarda, pandemi sürecinde sosyal politikalarla süreçleri yönettiysek aynı şekilde kredilerle ilgili de en mükemmel şekliyle gençlerimizin yanında oluruz.Başkan Erdoğan'ın, yaz tatilini seyahat ederek değerlendirmek isteyen gençlerin 81 ilde seçilen KYK yurtlarında ücretsiz şekilde konaklayabileceklerinin müjdesini verdiğini hatırlatan Kasapoğlu, "Gençliğimizin seyahat etmesini istiyoruz.Gençlerimiz nereyi gezmek istiyorlarsa, gezdikleri yerlerde ücretsiz olarak yurtlarımızda konaklama imkanı sağlayacaklar. Gençlerimiz bu yazı dolu dolu yaşayacaklar" dedi.Kasapoğlu ayrıca, uygulamadan daha fazla gencin faydalanabilmesi için her ilde 3'er gün konaklama süreci olduğunu söyledi.Kasapoğlu, Bakanlığın oluşturduğu "seyehatsever.gsb.gov.tr"un yayına başladığını, süreç hakkında daha fazla bilgiye siteden erişilebileceğini aktardı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.