25 Aralık tarihleri arasında 3 gün sürecek olan Yeni Yıl Pazarı sürpriz etkinlikler ve konserlerle Gazipaşa Cumhuriyet Meydanında gerçekleştirilecek.
Gazipaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı 2. kez kapılarını açacak. Artık bir klasik haline gelen organizasyon, 23 Aralık Cuma günü ile 25 Aralık Pazar günü saat 10.00 ile 22.00 arasında gerçekleştirilecek. Yeni yıl Pazarında kurulacak stantlarda, çoğunluğu el yapımı olan hediyelik eşyalar, ev yapımı yiyecekler, çiçekler ve yılbaşı temalı ürünler sergilenecek. Yeni Yıl Pazarına gün içerisinde yapılacak eğlenceli etkinlikler ve konserler renk katacak. Pazar geçen yıl olduğu gibi bu yıl da Gazipaşa Cumhuriyet Meydanında kurulacak.
BAŞKAN YILMAZ’DAN YENİ YIL PAZARINA DAVET
Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, 2. Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı’na tüm ilçe halkını davet etti.
Başkan Yılmaz, “ 2022 yılını acısıyla tatlısıyla tamamlıyoruz. Bu yılın sonunda 2. Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarımızı gerçekleştireceğiz. Eğlenceli etkinlikler ve konserlerin yapılacağı pazarımızda renkli stantlar da kurulacak. Tüm ilçe halkımızı 2. Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarımıza bekliyoruz. Yeni yılın bizlere sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Herkese iyi yıllar diliyorum.” diyerek, ilçe halkını 2. Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı’na davet etti.

Editör: Haber EDİTÖR