Gazipaşa Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı 2. kez misafirlerini ağırlayacak. Yeni Yıl Pazarı 23 Aralık Cuma günü ile 25 Aralık Pazar günü saat 10.00-22.00 arasında açık olacak. 23 Aralık Cuma günü saat 14.00’te ilçe protokolü ve katılımcılar ile birlikte Yeni Yıl Pazarının açılışı gerçekleştirilecek. Gün içerisinde çeşitli etkinliklerin yapılacağı Yeni Yıl Pazarının ilk akşamında saat 19.30’da Araf konseri olacak.

Hediyelik eşyalar, ev yapımı yiyecekler, çiçekler ve yılbaşı temalı ürünlerin sergileneceği pazarın ikinci gününde, çocuklar için animasyon gösterileri, bale gösterisi, Sanart Müzik Evi Yaylı Çalgılar Orkestrası ve Çocuk Korosu Dinletisi, Türkler Güzel Sanatlar Lisesi’nin pop müziği orkestrası ve akşam konserler ile devam edecek. Yerli yabancı tüm halkın ilgisini çekecek olan Yeni Yıl Pazarı üçüncü gününde, sabah stantların açılmasıyla başlayacak. Öğlen sonra saat 13.30 Gazipaşa Musiki Derneği Şef Enes Yıldız’ın müzik dinletisi ile devam ederken, saat 17.00’de Grup White konseri ile devam edecek organizasyon akşam 21.00’de kapanış yapacak. 

YILMAZ’DAN YENİ YIL PAZARINA DAVET 

2. Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarı’na tüm ilçe halkını davet eden Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “2022 yılını acısıyla tatlısıyla tamamlıyoruz. Bu yılın sonunda 2. Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarımızı gerçekleştireceğiz. Eğlenceli etkinlikler ve konserlerin yapılacağı pazarımızda renkli stantlar da kurulacak. Tüm ilçe halkımızı 2. Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarımıza bekliyoruz. Yeni yılın bizlere sağlık, mutluluk ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Herkese iyi yıllar diliyorum” dedi. 

Üç gün boyunca devam edecek olan 2. Uluslararası Gazipaşa Yeni Yıl Pazarına ilçe halkının ve yabancı misafirlerin yoğun ilgi göstermesi bekleniyor.

Editör: Haber EDİTÖR