Gazipaşa Belediyesi dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı, Gazipaşa’da korunma tedbirleri kapsamında temizlik ve dezenfekte çalışmalarına hız kazandırarak koronavirüse maruz kalan ilçe sakinlerinin bulunduğu yaşam alanlarını da içine alan dezenfekte çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ tarafından ilçe genelinde sürdürülen pandemi mücadelesi, tüm alanda titizlikle devam ediyor. Koronavirüsün ilçede yayılma riskini en aza indirmek amacıyla vaka tespit edilen iş yeri ve evlerde dezenfekte çalışmaları başlatan ekipler, yaşam alanlarını ilaçlıyor. Vatandaşlar ve muhtarlar tarafından gelen talep doğrultusunda çalışma yapan ekiplerin özverili çalışmaları ise ilçe sakinleri tarafından takdir topluyor.

“Vatandaşlarımızın sağlığı her şeyden önemli.”

Bireysel olarak tedbirlere uyulmasının hayati öneme sahip olduğunu vurgulayan Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali YILMAZ: “Vatandaşlarımızdan ve Muhtarlarımızdan gelen talepler doğrultusunda, planlamaya göre, Kültür ve Sosyal işleri müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından dezenfekte çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Halkımızın sağlığı için koronavirüsün yayılımını azaltacak çalışmaları titizlikle sürdürmekteyiz. Dezenfekte ekiplerimiz Gazipaşa’mızın her mahallesinde doğrudan veya muhtarlarımız aracılığıyla gelen talepler doğrultusunda virüsün yayılma riskini önlemek için ücret talep etmeden yaşam alanlarını özenle dezenfekte ediyor. Dezenfekte ekibimize ulaşmak isteyen vatandaşlarımız 0 242 572 10 13 – 120 Halk Masamız ile irtibata geçebilirler. Maske, Mesafe ve Hijyen Kurallarına lütfen uymaya devam edelim. Koronavirüse karşı mücadelemizde tedbiri elden bırakmadan kurallara üst düzey hassasiyetle uymaya devam edelim. Sağlıkla yaşamak için tedbiri elden bırakmayalım.” diye konuştu.

Editör: Haber EDİTÖR