2020 yılı yine büyüme yılı oldu. Geçen yıl kapasitesini ve toplam cirosunu yüzde 40 oranında artıran Pimtaş Plastik yatırımlarına 2021 de devam edecek. Sektörümüz yarattığı istihdam, ihracat geliri ve katma değer açısından ekonomi için önemli bir konuma sahip. Üretimde kullandığımız modern teknoloji ile makine parkuru, faaliyet alanı, katma değeri, karlılığı, ihracatımızı ve ürün yelpazemizi genişletti. Tasarıma dayalı katma değerli üretim iç pazarı ve ihracatımızı çok daha yüksek seviyelere çıkardı. Pimtaş Plastik olarak yükselen teknolojiye ayak uydurmak, daha rekabetçi kaliteli ve çevreci ürünler üretmek için Ar-Ge çalışmalarımızı üniversiteler ile birlikte yürütüyoruz. Pimarge yeni ürün geliştirilmesi ve mevcut ürünlerin iyileştirilmesi noktasında değer yaratmaya devam ediyor.

Pimtaş Plastik her alan için ürün geliştiriyor.

Hedeflerimiz değişen dünyanın teknolojisine ayak uydurarak yenilikçi,  katma değerli üretim kapasitemizi ve ürün çeşitliliğimizi arttırmak. 81 ilde 106 ülkeye 44 yılı aşkın tecrübemizle tedarikçilerimize hizmet veriyoruz. Pimtaş Plastiği başarıya ulaştıran potansiyelin temel etkenleri, dünya standartlarını rahatlıkla sağlayabilen üretim teknolojilerimiz, ürünlerimizin kalitesi ve tedarikçilerimizden gelen memnuniyet. Bizi özel kılanda bu. Tedarikçilerimizin taleplerini çok iyi değerlendirip, ürün geliştirmemiz. Gerçekleştirdiğimiz yenilikler hizmetimizi daha geniş bir tedarikçi tabanına ulaştırmamızı sağlıyor. Kaplin ürünümüzü piyasaya sürdük. Üretime yeni girmiş olmasına rağmen pimtaş marka algısının verdiği güven ve tecrübe ile sektörde dorukta. Tedarikçilerimizin bize duyduğu bu güven bizleri çok mutlu etmekte. Geçmişte yaptığımız anlaşmalarla birlikte, bugüne geldiğimizde tedarikçilerimizin ihtiyaçlarına cevap verdiğimizi görüyoruz. Önümüzdeki dönemde de yenilikçi ürünlerle müşterilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Şamil Tahmaz, ‘Her bireyin ülke için verdiği savaş farklıdır. Biz sanayicilere düşen görevde yerli ve milli üretim gücümüzü arttırmak için daha çok çalışmak, yatırım yapmak ve taşın altına elimizi koymak’ diyor.

İçme suyunun korunması hedefimiz 

Her gün içme suyuna ihtiyaç duyarız. Pimtaş Plastik de sürdürülebilir su tedariği ve kullanımına yönelik içme suyunun korunmasını hedefliyor. Yaşamımızın vazgeçilmezi olan su, sadece insanların değil doğanın ve tüm canlıların yaşam kaynağı. Pimtaş plastik, sızıntı yapmayan boruları, dağıtım ağları, borulara monte edilecek tüm ek parçaların üretimini kaliteli bir şekilde gerçekleştirerek hayata su taşıyor, toprağa nefes katıyor. Biliyoruz ki, dünyadaki en değerli emtia su. En önemlisi de suyu değer kaybetmeden sağlıklı, güvenli, kaliteli bir şekilde kullanıcıya ulaştırmak. Biz de dünyadaki en değerli emtiayı korumak için üretim yaptığımızın bilincinde olarak üretiyor ve değer katmaya devam ediyoruz.

Editör: Haber EDİTÖR