Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya İl Başkanı Murat BARIŞ, Antalya bölgesinde teşkilat çalışmalarına hızla devam ettiklerini söyledi. Bölgede birçok ilçede teşkilatlanma çalışmalarını tamamladıklarını açıklayan Barış, son olarak da Büyük Birlik Partisi (BBP) Alanya İlçe Teşkilatı’na Mehmet UĞUR’un atandığını açıkladı.

Büyük Birlik Partisi (BBP) olarak, Antalya bölgesinde saha çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten BARIŞ, “Alanya’nın tanınmış esnaflarından Mehmet UĞUR ile birlikte uyumlu bir çalışma sürdüreceğimize inanıyorum ve Alanya İlçe Başkanlığı görevinde başarılar dilerim.” dedi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) Alanya İlçe Başkanlığı’na atanan Mehmet UĞUR, “Öncelikle beni bu göreve layık gören Genel Başkanım Sayın Mustafa DESTİCİ beyefendiye, Genel Başkan Yardımcımız sayın Alaattin ÇAKIR başkanımıza, teşkilatlardan sorumlu genel başkan yardımcımız sayın Tevfik EREN başkanımıza, İl Başkanımız sayın Murat BARIŞ başkanıma bana güvendikleri ve bu önemli görevi layık gördükleri için teşekkür ederim. Büyük Birlik Partisi (BBP) çatısı altında bulunmak benim için bir onurdur.” dedi.  

Editör: Haber EDİTÖR