26.12.2012 Cuma günü Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam, eşi Fatma Sağlam ile birlikte şehit ve gazi aileleri ile tanışmak için Döşemealtı Polis Sosyal Tesislerinde bir araya geldi.

Tanışma yemeği sırasında bir konuşma yapan Emniyet Müdürü  Sağlam, “Aziz vatanımızda bağımsız bir hayat sürdürebilmemize imkân sağlayan insanlık onurunu canından aziz bilerek şehitlik ve gazilik mertebelerine yükselmiş Türk Askeri,  Türk Polisi ve bu uğurda can veren vatandaşlarımız milletimizin haklı gurur kaynağıdır. Her karış toprağının diyeti kanla ödenen vatan toprağını paha biçilmez kılan şehitlerimizdir. Onlar aynı zamanda millet olarak var oluşumuzun, birlik ve beraberliğimizin ve vatan sevgimizin de ölümsüz kahramanlarıdır. Türk vatanının ve milletinin ebedî varlığı ile devletimizin bölünmez bütünlüğü uğruna gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi, bir kez daha rahmetle anıyorum.” dedi.

 Şehit ve gazi aileleri ile tek tek konuşan Emniyet Müdürü Mustafa Sağlam ve eşi Fatma Sağlam her türlü sıkıntılarında emniyet teşkilatının her daim yanlarında olduğunu bir kez daha vurguladı.

 

Editör: Haber EDİTÖR