Ocak ayında başlatacağı yeni projesi ile her ay,içinde bulunulan aydadoğan çocukların doğum gününü bol sürprizli doğum günü partisinde kutlamaya hazırlanıyor. Agora Alışveriş Merkezi, 26 Ocak Cuma Günü saat 17.00-18.30 arasında Ocak doğumlu minik ziyaretçilerini Agora Doğum Günü Partisi’ne davet ederek eğlence dolu bir gün geçirmelerini sağlayacak.

Ocak Çocukları Agora Doğum Günü Partisinde Buluşacak!

Agora Alışveriş Merkezi, düzenli olarak gerçekleştirdiği ve çocuklar ile ailelerinden yoğun ilgi gören eğitici ve eğlenceli aktivite çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor. Agora AVM, Çocuk Kulübü etkinlikleri kapsamında her ay miniklere özel düzenlenecek doğum günü partisi organizasyonları ile bir kez daha çocukların kalbini fethetmeye hazırlanıyor. Çocuklar tarafından yoğun ilgi görmesi planlanan partiler düzenli olarak her ay gerçekleşecek. İçinde bulunulan ayda doğan 4-12 yaş arası çocukların ücretsiz olarak katılım gösterebileceği eğlenceli doğum günü partisinde minikler doğum günlerini doyasıya kutlayacaklar. 26 Ocak Cuma günü saat 17.00-18.30 arasında kendilerine özel hazırlanan masanın etrafında kutlamaya katılacak olan minikler, doğum günü pastası, meyve suyu ikramı, sürpriz hediyeler, yüz boyama-sosis balon etkinlikleri, mini disko, sihirbaz gösterisi, rengârenk balonlar ve eğlenceli yarışmalar ile bu özel günlerini kutlayıp, Agora Alışveriş Merkezi’nden çok özel anılarla ayrılacaklar.

Agora Doğum Günü Partisi’ne kayıt yaptırmak isteyen aileler, çocuklarının kimlikleri ile birlikte Agora Alışveriş Merkezi Danışma Noktası’na gelip detaylı bilgi alıp, kayıtlarını yaptırabilirler. 

Editör: Haber EDİTÖR