Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in de katıldığı törende Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal “Alanya Belediyesi zabıtası halkın huzur ve esenliği için gece gündüz demeden çalışmaya devam edecek”. dedi.

Zabıta teşkilatının kuruluşunun 196. yılı kutlamaları Atatürk Anıtı’nda başladı. Alanya Belediyesi zabıta ekipleri Atanın manevi huzuruna çelenk sundu. Programa Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Emniyet Müdürü Murat Kenan Patat, İlçe Jandarma Komutanı Engin Burak Mindivanlı, belediye başkan yardımcıları, birim amirleri ve zabıta mensupları katıldı.

UZUNSAKAL: “HALKIN HUZUR VE MUTLULUĞU İÇİN GÖREV BAŞINDAYIZ”

Zabıta teşkilatının 196 yıllık bir geçmişe sahip olduğunu belirten Alanya Belediyesi Zabıta Müdürü Naci Uzunsakal “Belediye ve zabıta müdürlüğümüz, zabıta teşkilatımız huzurlu ve güven ortamında vatandaşlarımızın sağlıklı, yaşamasının güvencesidir. Yaptığı uygulama ve denetimlerle vatandaşlarımızın esenliği için, güvenli, sağlıklı ve düzenli bir yaşam alanı hazırlayan belediye zabıtası, kentsel gelişimimize de katkı sağlayan önemli bir birimimizdir.

Görevleri gereği belediyenin gören gözü, işiten kulağı olan zabıta teşkilatımız belediye ile vatandaşlarımız arasında köprü vazifesi görmektedir. Zabıta müdürlüğü olarak görevimiz esnasında maddi ve manevi desteğini hiçbir zaman esirgemeyen belediye başkanımız sayın Adem Murat Yücel'e ve başkanımızın şahsında belediye birim amirlerine teşekkür ederim.

Bugüne kadar yaptıkları fedakârca çalışmalarından dolayı Alanya Belediyesi Zabıta Teşkilatı mensubu arkadaşlarımın ve ülkemizin dört bir yanında vatandaşların huzur ve sağlığı için görevini özverili bir şekilde sürdüren tüm zabıta teşkilatımızın zabıta haftasını kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” Dedi. Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel törenin ardından zabıta mensuplarına karanfil vererek günlerini kutladı. 

Editör: Haber EDİTÖR