Mehmet Şahin, Alanya Ticaret ve Sanayi Odası'nda iki dönem başarılı çalışmalar gerçekleştirdi ve şehrin sosyo-kültürel ve ekonomik hayatına önemli katkılarda bulundu. Bu nedenle, ALSİAD tarafından düzenlenen iftar programına davet edildi ve dernek yönetim kurulu ve yüksek danışma kurulu tarafından alınan kararla Ömür Boyu Onursal Başkanlık şilti ile ödüllendirildi.

ALSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kamburoğlu, Şahin'in Alanya'da yaşayan tüm vatandaşların taleplerine yanıt verdiğini ve sosyal hayata büyük katkılar sağladığını belirterek, ALSİAD camiasının her zaman yanlarında olduğunu ifade etti. Kamburoğlu, Şahin'in şehre yaptığı katkılardan dolayı ömür boyu Onursal Başkanlık şiltini hak ettiğine karar verdiklerini açıkladı.

Programa katılan ve Onursal Başkanlığa layık görülen Şahin ise, ALSİAD'ın Alanya'nın en önemli sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu ve sosyal ve ekonomik hayatın gelişmesine ciddi katkılar sağladığını söyledi. Şahin, ALSİAD ile her zaman uyumlu çalışmalar yaptıklarını ve bundan sonra da birlikte güzel işlere imza atacaklarına inandığını ifade etti.

Şahin, ALSİAD Yönetim ve Yüksek Danışma Kurulu'nun kendisini layık gördüğü Onursal Başkanlık için teşekkürlerini iletti ve ödülü ALSİAD ailesine ithaf etti.

Editör: Haber EDİTÖR