Şahin'in hediye ettiği tam teşekküllü ambulans, Söbüçimen Yaylası yolu açılıncaya kadar Güzelbağ Mahallesi'nde kalacak. Yaklaşık 15 gün içerisinde Söbüçimen Yaylası yolu açılınca ambulans, bölge yaylalarının merkezi olan Eğrigöl Yaylası'nda konuşlandırılacak. Ambulansta hemşire, sağlık teknikeri ve şoför olmak üzere 3 görevli olacak ve sağlık sorunlarına anında müdahale edecekler.
Acil yardım ambulansı ile Eğrigöl, Söbüçimen, Seyricek, Bayır, Çayboğazı, Emişbeleni, Toslak, Çakallar, Payallar, Avsallar, Karaboynuzlar, Türkler ve Okurcalar yaylalarına sağlık hizmeti sunulacak. Ambulans, kış aylarında ise yine Güzelbağ Mahallesi'nde konuşlanacak ve Batı Alanya'nın uzak mahallelerine hizmet verecek

Mehmet Şahin.Bugün de batı bölgesi yaylalarımıza hizmet etmek üzere 1 adet acil yardım ambulansını sağlık çalışanlarımız ile bölge halkının kullanımı için hazır hale getirdiğimizin müjdesini sizler ile paylaşmak istiyorum. Bir kez daha vermiş olduğum sözü yerine getirmemi nasip ettiği için Yüce Rabbime şükrediyorum. İnşallah dönemimizde eski köy statüsündeki mahallelerimizde hem tam teşekküllü aile sağlık merkezleri, hem de ambulanslarımız halkımızın hizmetinde olacak. Doğup büyüdüğüm, ekmeğini yediğim Alanyamıza borcum olduğu bilinci ile tüm imkanlarımı kullanarak Alanyamız için, arkadaşlarım ile birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz. Her Şey Alanya'mız İçin" dedi.

Editör: Haber EDİTÖR