Seçime gidecek adaylardan "yeşil liste" ekibi büyük bir güce ulaştı. Şehrin tanınmış iş insanları, kanaat önderleri yeşil liste başkan adayı Tunahan Toksöz'ü destekledi.

5 Kasım'da esnaf ve iş insanlarının oylarına talip olduklarını ve bu doğrultuda çalışma yürüttüklerini dile getiren Başkan Adayı Toksöz "Bugün tüm Türkiye'yi yasa boğan bir haberle güne uyandık. Geceden beri Bartın'dan gelen haberleri büyük bir üzüntü ile takip ediyoruz. Hayatını kaybeden madencilerimize Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaralı kardeşlerimizin bir an evvel sağlıklarına kavuşmalarını temenni ediyorum. 

ALTSO seçimine kısa bir vakit kaldı. Projelerimiz ve ekiplerimizle sandık gününü bekliyoruz. Bugün yaşanan hadiseler dolayısıyla yüreklerimiz buruk. Bu çerçevede aramıza katılan iş insanlarımız, Yılmaz Panjur işyeri sahibi Yılmaz Göktepe ve HS Sönmez İnşaat iş yeri sahibi Hüseyin Sönmez'e hoş geldiniz diyerek kısaca değerli arkadaşımızı takdim ediyoruz. 

Esnafımızın iş hacmini büyütmek ve haklarını koruyan liyakatli bir yönetim anlayışı için yeşil pusulada buluştuk. Hayırlı, uğurlu olsun." dedi

Editör: Haber EDİTÖR