Öne Çıkanlar Karabağ KALDIRI 28. dönem seçim 28. dönem milletvekilliği maraş deprem

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Alanya’ya doğalgaz müjdesi

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu; Ana Kademe, Kadın ve Gençlik Kolları, Mahalle Başkanları, Meclis Üyeleri ile, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya miting programının belli olmasının ardından çalışmalara başladıklarını ve bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, Alanya'dan en güçlü bir destek verildiğini ifade etti.

Başkan Toklu, "Türkiye'nin geleceğini hep birlikte inşa edeceğiz. Gelecek yüzyılına damga vuracak olan vizyoner liderler, başımızın tacı kadınlarımız, cesur ve çalışkan gençler, saygın toplumumuzun her bir ferdi, Türkiye'nin büyük birer parçasıdır. Ancak ve ancak birlikte hareket ederek, gelecekteki başarıları elde edebiliriz. Hepimiz, güçlü bir Türkiye için bir araya gelmeli, vizyonumuzu paylaşmalı ve hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışmalıyız. Bu, ülkemizin refahı için yaptığımız en büyük yatırım olacaktır.Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Antalya mitinginde müjdesini verdiği ve önümüzdeki dönemde Alanya'mıza doğalgaz arzı planlaması yapılacağıyla ilgili güzel haberi vatandaşlarımızla paylaşıyoruz. "dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.