Çorlu'nun yeni kaymakamı görevine başladı. Yeni Kaymakam Hulusi Doğan için Hükümet Konağı önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan, Emniyet Müdürü İsmail Bahri Şardağı, Jandarma Bölük Komutanı Bnb. Tolga Çemrek, Çorlu Müftüsü Nazmi Söğüt ve diğer kurum müdürleri katıldı.

Çorlu´daki kamu kurum müdürleri ile tokalaşan Kaymakam Hulusi Doğan daha sonra makamında misafirlerine çay ikram etti. Belediye Başkanı Ünal Baysan, Çorlu hakkında Hulusi Doğan’a bilgi verdi.

Kaymakam Hulusi Doğan’ın ilk Çorlu değerlendirmesi ise "Çorlu güzel bir yer, buraya atandığım zaman beni arayan herkes bunu söyledi. Çorlu halkının çok uyumlu olduğunu söylüyorlar. Çorlu aynı zamanda Türkiye’nin en gözde bir sanayi kenti’’ şeklinde oldu.
Hulusi Doğan, 1963 yılında Hatay’ın Erzin ilçesinde doğdu. 1984 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun oldu. 1990-1991’de Amerika da yabancı dil lisans eğitimi gördü. Adana Kaymakam adaylığı, Dazkırı Kaymakamlığı (Afyon), Hanönü Kaymakamlığı (Kastamonu), Gevaş Kaymakamlığı (Van), Diyarbakır Vali Yardımcılığı, Sürmene Kaymakamlığı (Trabzon), Milas Kaymakamlığı (Muğla) ve Alanya Kaymakamlığı (Antalya) görevlerinde bulundu. Doğan, evli 2 çocuk sahibi.
Kaynak: cha