Çakır, Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinden etkilenen aileleri misafir eden Alanya’ya teşekkür etti. Asrın felaketi olarak adlandırılan Kahramanmaraş merkezli 11 ilin etkilendiği depremin yaralarını sarmak için milletimiz seferber olmuştur diyen BBP Genel Başkan Yardımcısı Alaattin Çakır: “Hepimizi derinden üzen deprem felaketinde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı ve yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

Devletimiz, deprem afetinden etkilenen bölgemizde ilk günden beri tüm imkanlarını seferber etmiştir. Devletimiz ve milletimiz bu zor günlerin yarasını birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde saracaktır. 

Alanya ve bölgemizde depremden etkilenen ailelerimize  destek veren; Alanya Kaymakamlığımıza, Alanya Belediyemize, kurumlarımıza, iş insanlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza, siyasi partilerimize, turizmicilerimize, esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza destekleri ve misafirperverlikleri için ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Allah’ın izniyle bu zor günleri birlikte aşacağız. Rabbim ülkemizi ve milletimizi her türlü afetten muhafaza eylesin.” dedi.

Editör: Haber EDİTÖR