Büyük Birlik Partisi Antalya 1. Sıra Milletvekili Adayı olan Mahmutlar'ın eski Belediye Başkanı Ali Çakır, seçim kampanyası için Antalya'da saha çalışmalarına başladı. Çakır, bölgede siyasete ayrı bir enerji ve güven katan bir isim olarak öne çıkıyor.

Çakır, yaptığı açıklamada siyasetin bir vekalet işi olduğunu ve bölgeyi yakından tanıyan biri olarak milletin vekili olmaya talip olduğunu belirtti. Ayrıca, Mahmutlar'ın mahalleye dönüştürülmesi kararını üzüntüyle karşıladığını ve ilçe olması için girişimlerde bulunduklarını ifade etti.

Antalya'nın ve Alanya'nın nüfus bakımından en büyük mahallesi olan Mahmutlar'ın ilçe olmayı hak ettiğini düşünen Çakır, seçilmesi halinde Alanya'nın il ve Mahmutlar'ın ilçe olması için girişimlerde bulunacaklarını vurguladı.

Çakır'ın bölgeye kazandırdığı önemli ve kalıcı projeler de destekçileri tarafından sıkça dile getiriliyor. Bölge halkı, altyapı, üstyapı, enerji, sağlık, eğitim ve sosyal donatı alanlarında birçok projeyi hayata geçiren Çakır'ın bu önemli projelerinin üzerine hiçbir proje ve yatırım yapılmadığını belirtiyor.

Çakır, Cumhur İttifakı içinde siyaset yaptıklarını ve önceliklerinin mevcut Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeniden seçilmesi ve Cumhur İttifakı'nın mecliste temsil çoğunluğunu sağlaması olduğunu da sözlerine ekledi

Editör: Haber EDİTÖR