Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya 1.Sıra Milletvekili Adayı Alaattin Çakır’a Alanya’nın her köşesinden ilgi ve destek gelmeye devam ederken, Antalya’nın diğer ilçelerinden de yoğun ilgi sürüyor. Özellikle gençlerin ilgi odağı haline gelen Çakır, “Hep BİRLİK’te başaracağız” dedi.  Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birik Partisi’nin (BBP) seçim baraj engelinin olmaması, Mecliste grubu bulunan siyasi partilerin bölgede seçilebilecek sıralarda milletvekili adayı göstermemesi, siyaset tecrübesi, hizmet vizyonuna sahip olması gibi etkenlerle seçmenin desteğini arkasına alan Çakır, "Adaylığımızın açıklandığı günden bu yana Antalya’mızın ve Alaya’mızın her köşesinden bizlere ulaşan ve desteğini açıklayan hemşehrilerimizin varlığını hissetmek bizleri ziyadesiyle onurlandırmıştır. Bizlere destek veren partili partisiz tüm seçmenlerimize teşekkür ediyorum” dedi. 

'HAKİKAT İLE SİYASETİ BULUŞTURUYORUZ'
Başarılı hizmet geçmişi ve kendisine duyulan güven ile seçmenin güçlü desteğini arkasına alan ve meclise gidecek en güçlü aday olarak seçmende karşılığı olan Çakır’a Antalya’nın her köşesinden büyük ilgi destek gelmeye devam ediyor.  Partisinin seçim barajı engelinin olmaması ve seçmenin ulaşabileceği bir aday olması sebebiyle de seçmenin ilgi odağı haline gelen Büyük Birlik Partisi (BBP) Antalya 1.Sıra Milletvekili adayı Çakır, "İlkeler ittifakı olan Cumhur İttifakı’nın bir bileşeniyiz. Bizim önceliğimiz, devletimiziniz istiklali, milletimizin istikbalidir. Biz hakikat ile siyaseti buluşturan bir partiyiz. Antalya’mızın ve Alanya’mızın kronik sorunlarını çözmek için çalışacağız. Hemşehrilerimiz teveccüh gösterip bizleri seçerlerse, bölgemizin sorunları planlı ve projeli olarak çözeceğiz" diye konuştu. 

Seçmene çağrıda bulunan Çakır, “Kıymetli hemşehrilerim. Bugün, güç senin. Bugün, karar senin. Antalya için hizmet sorumluluğu benim” dedi. Seçim barajı engeli bulunmayan ve partili partisiz bölge seçmeni ile birlikte, Antalya ve Alanya siyasetinin ve iş dünyasının önde gelen birçok isminin, sivil toplum kuruluşlarının, mahalle muhtarlarının, odaların ve hemşehri derneklerinin dikkatini çeken Çakır’a, bu kesimlerden de destek gelmeye devam ediyor.  Siyasi partilerin liste dayatmalarını kabul etmeyen her kesimden seçmenin destek rüzgarını arkasına alan Çakır’ın meclise girilmesine kesin gözüyle bakılıyor.

Editör: Haber EDİTÖR