Daha önce ataması yapılan Büyük Birlik Partisi (BBP) Alanya ilçe başkanı Mehmet Uğur 30 ekim 2022 Pazar günü ALTSO’da (Alanya Ticaret ve Sanayi odası) yapılan olağan ilçe kongresine tek aday olarak katılmış ve seçimle resmen BBP Alanya ilçe başkanı olmuştu. Bugün mazbatasını alması için ilçe seçim kuruluna davet edilen Uğur, ilçe seçim kuruluna giderek, ilçe seçim kurulu müdürü İbrahim Yafesoğlu’nun elinden mazbatasını aldı. Daha önce kurucu ilçe başkanı olarak atanan Mehmet UĞUR mazbatayı alarak seçilmiş başkan oldu.

(BBP) Büyük Birlik Partisi Alanya ilçe başkanı Mehmet Uğur yaptığı açıklamada, kongremize katılan herkese ve oy veren delegelerimize teşekkür ederim. Sevdamız güçlü Türkiye, hedef 2023, Cumhurla Birlikte Kazanacağız. Bundan sonra çalışmalarımıza da bu doğrultuda devam edeceğiz, dedi.

BBP Alanya ilçe yönetimi şu isimlerden oluştu: Başkan Mehmet Uğur, Yönetim kurulu üyeleri: Ali Ak, Melike Çakır, Polat Elvan, Nasrullah Aslan, Salih Şener, İbrahim Sağıroğlu, İdris Zortaş, Tevfik Kodal, Erdem Uyar, Ayşe Dilsiz, Macit Çatal, Hasan Eriş, Mesut Yılmaz

Editör: Haber EDİTÖR