Alanya’da gerçekleşen olumsuz hava koşullarıyla birlikte meydana gelen fırtınada batı bölgesinde 30’a yakın cam ve naylon seranın zarar gördü. Başkan Yücel ve ekibi, afetzedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti ve Alanya Belediyesi olarak üreticinin yanında olduklarını belirtti. Başkan Yücel’e incelemelerinde Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe de eşlik etti.

GÖKTEPE; “BÖLGEDE HASAR TESPİTİ YAPTIK”

Alanya Ziraat Odası Başkanı Tahir Göktepe yaptığı açıklamada; “Yaklaşık bir haftadır devam eden yağışlar ve sonrasında gerçekleşen hortum ve fırtına gibi doğal afetlerle birlikte üreticilerimiz ciddi zarar gördü. Biz de Belediye Başkanımızla birlikte hem bölgedeki hasar tespit çalışmaları hem de üreticimize geçmiş olsun dileklerimizi iletmek için buradayız. Her zaman üreticilerimizin yanında olan Sayın Belediye Başkanımız Adem Murat Yücel, her afette olduğu gibi bugün de yanımızda. Kendisi ve ekibi yerinde incelemelerde bulundu. Üreticilerimize de bu süreçte ne gerekiyorsa yapılacağı sözünü verdi. Sayın Başkanımıza desteği için teşekkür ediyor, üreticilerimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.” dedi.

YÜCEL: “HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ ÜRETİCİMİZİN YANINDA OLACAĞIZ”

Fırtınadan etkilenen serada incelemelerde bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; “Alanya’mızda hava muhalefetinden dolayı çiftçilerimize hem geçmiş olsun dileklerimizi iletmek hem de bölgedeki hasar tespiti adına buradayız. Afetten zarar gören ve tarım sigortası olmayan üreticilerimiz, hemşehrilerimiz var. Ziyaretlerimiz esnasında afetten zarar gören alanları inceledik; Ziraat Odası Başkanımız, üreticilerimiz ve muhtarlarımızla durum değerlendirmesi yaptık. Alanya Belediyesi olarak bu afette üzerimize düşen her şeyi yapacağız. Bugüne kadar olduğu gibi bugün de üreticimizin yanında olacağız. Fırtınadan etkilenen bütün hemşehrilerime geçmiş olsun.” dedi.    

Editör: Haber EDİTÖR