Toplam 101 sporcu yarışmaya katıldı. Yarışmada, yıldız ve genç kategorilerinde sporcular süper kısa mesafede 400 metre yüzerek, 12 km pedal çevirerek ve 2.5 km koşarak yarıştı. Genç ve büyük kategorilerinde sporcular ise kısa mesafede 750 metre yüzerek, 20 km pedal çevirerek ve 5 km koşarak yarıştı.

Kısa mesafe genç kadın kategorisinde birinciliği Simay Görüroğlu, genç erkeklerde birinciliği Said Nazarov, büyük kadınlarda birinciliği Darya Bychkova, büyük erkeklerde ise birinciliği Bogdan Kovalenko kazandı. Saprina Milena ikinci ve Nataliia Blagonravova üçüncü olurken, genç erkeklerde Adrey Yerofevey ikinci, büyük erkeklerde Gültigin Er ikinci ve Ten Alexandr üçüncü oldu.

Ayrıca, süper kısa mesafe yıldız erkek kategorisinde birinciliği Türker Kemal Kıyak, ikinciliği Taha Eren Coşgun, üçüncülüğü Arda Aracı ve dördüncülüğü Bedirhan Efe Altındiş kazandı. Süper kısa mesafe yıldız kadın kategorisinde ise birinciliği Selinay Tuğçe Kır, ikinciliği Hatice Buse Ertekin, üçüncülüğü Mürya Karayel ve dördüncülüğü Delfin Eylül Avcı kazandı. Süper kısa mesafede dereceye giren sporcular milli takıma seçildi.

Editör: Haber EDİTÖR