Son günlerde, Alanya'da Büyük Birlik Partisi'nin (BBP) 1. sıra adayı olan Alaattin Çakır'a olan ilgi artıyor. Antalya bölgesinde baraj engeli olmaması nedeniyle, Cumhur İttifakı'nın bir parçası olan BBP'nin adayı olan Çakır, Ankara'ya ikinci bir milletvekili göndermek isteyen bölge seçmeninin dikkatini çekiyor.

Çakır'ın BBP'nin genel başkan yardımcısı olmasının yanı sıra, Alanya siyasetinde itibar sahibi olan farklı Partiler'den bazı isimlerin bile Çakır'ı destekleyen çalışmalar yapması, "Alanya'da Çakır dengeleri bozdu" yorumlarına neden oldu.Çakır, seçim barajı olmadan girdikleri bu seçimde Cumhur İttifakı içerisinde BBP'nin 1. sıra milletvekili adayı olarak karşımızda olduğunu belirtirken, "Siyasetin Alanya'ya dayattığı adaylar yerine kendi adayını seçmenin tam vaktidir" şeklinde mesajlar veriyor.

Tarihler 14 mayıs'a yaklaştıkça, Çakır'ın adaylığındaki BBP'ye olan ilginin her geçen gün arttığı görülüyor ve seçim sonuçları açıklandığında ne kadar başarılı olacakları merakla bekleniyor ve Alanya Ankara’ya 2. Vekil olarak Çakır’ı gönderecek gibi gözüküyor.
 

Editör: Haber EDİTÖR