Haber Masası'nın bu akşam ki konuğu Demokrat Parti Alanya Belediye Başkan Adayı Alaattin Çakır olacak. Çakır, gazeteci Ahmet Tunç'un sunduğu programda seçimlere 12 gün kala hedeflerini ve projelerini anlatacak. 

Mahmutlar'da bir dönem belediye başkanlığı yapan ve o dönemde Mahmutlar'ın çehresini değiştiren Alaattin Çakır, önce bağımsız belediye başkan adayı olarak ortaya çıktı. Ardından sürpriz bir şekilde Demokrat Parti ile el sıkışan Çakır, partili bir belediye başkan adayı olarak yola devam etti. Kısa sürede yürüttüğü seçim kampanyası ile dikkat çeken Çakır, kamuoyundan aldığı destekle 2019 Alanya yerel seçimlerine ortak oldu.

Alaattin Çakır, hedeflerini ve Alanya ile ilgili projelerini bu akşam Haber Masası'nda anlatacak. Yerel seçimlere 12 gün kala ilk kez canlı yayında Alanya seçmeni ile buluşacak olan Çakır, neden ve nasıl aday olduğunu, bir dönem Ak Parti ile olan bağının nasıl sona erdiğini de canlı yayında açıklayacak. Ahmet Tunç'la Haber Masası bu akşam saat 20.30'da Alanya Televizyonu ATV ekranlarında olacak ve program www.alanyatelevizyonu.com.tr ile Facebook / Alanya Televizyonu adreslerinden de canlı olarak izlenebilecek.

Editör: Haber EDİTÖR