AK Parti Alanya İlçe Başkanı Yüksek Mimar Mustafa Toklu, AK Parti Antalya Milletvekili adayı Kuddusi Müftüoğlu ve ilçe teşkilatı, Konaklı Mahallesi'nde esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

Başkan Toklu, vatandaşlarla sohbet ederek Türkiye Yüzyılı vizyonunu anlatıyor ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti'ye Alanya'dan en güçlü desteği verebilmek için yoğun bir çalışma yürüttüklerini belirtiyor.

14 Mayıs'ta Türkiye'nin önemli bir seçim gerçekleştireceğini vurgulayan Başkan Toklu, teşkilatın tüm kadrolarıyla sahada çalışmalarını hız kesmeden sürdürdüklerini söylüyor. Konaklı mahallesinde AK Parti Antalya Milletvekili adayı Kuddusi Müftüoğlu ile esnaf ziyaretleri yaptıklarını ifade eden Başkan Toklu, esnafın taleplerini el birliğiyle çözmek için var güçleriyle çalıştıklarını belirtiyor.

Başkan Toklu, "14 Mayıs'ta milletimiz tercihini hizmet siyasetinden, yatırım siyasetinden yana yapacak. Cumhurbaşkanımıza ve AK Partimize en güçlü destek Alanya'mızdan gelecek. Seçimlerden sonra da Türkiye Yüzyılı vizyonuyla yatırımlarımıza ve çalışmalarımıza devam edeceğiz." diye konuşuyor.

Editör: Haber EDİTÖR