Konyaaltı İlçe sınırları içindeki çalışmaların başkanlığını yürüten, aynı zamanda Antalya İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı olan Özlem Saday; " Asıl gayemiz Atatürk ilkelerine bağlı, laik ve eşit eğitim sistemi. Çocuklarımızın aydınlık yarınlarda, çağdaş ve Cumhuriyetçi eğitim sistemi ile yetişmesini istiyoruz. Milli Eğitimdeki keyfiliğe dur diyeceğiz." Dedi.

-“ÇOCUKLARIMIZIN YARINLARI İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Antalya İli sınırları içinde Milli Eğitim'de yaşanan aksaklıkların giderilmesi, hak kayıplarının önlenmesi için mücadele eden CHP İl Milli Eğitim Komisyonu'nun pilot bölge olarak seçerek ilk ateşi yaktığı Konyaaltı ilçesinde yoğun çalışmalar yaptıklarını ifade eden Saday; "Vatandaşlarımızın şikayetleri ve komisyonumuzun çalışmaları ile tespit edilen hususların üzerine gidiyoruz. Durmaksızın çalışan kalabalık bir ekibiz. Sendikaların ve derneklerin de temsilcilerinin bulunduğu nitelikli bir komisyonuz ve öncelikli amacımız çocuklarımızın yarınları, ülkemizin huzuru. Ülkemizde İmam Hatipler’den, kız çocuklarının okutulmamasına kadar onlarca milli eğitim sorunu var. Her birinin üzerine inançla gidiyoruz. Böylece; çocuklarımızın geleceğine, okulumuza ve mahallemize sahip çıkmak için sistemli şekilde çalışmaktayız. " dedi.

CHP Antalya İl Başkan Yardımcısı Ender Arıhan başkanlığındaki İl Milli Eğitim Komisyonu'nun çalışmalarının il bazında arda arda yapılan toplantılar ve saha çalışmalarıyla devam ettiği de bildirildi.


Editör: Haber EDİTÖR