AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, "10 sene içinde Türkiye'nin gücüne güç kattık. Biz onu içeride istikrar, dışarıda itibar olarak ifade ediyoruz." dedi.

Gedikli, Trabzon Belediye Başkan Vekili Seyfullah Kınalı'yı ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, parti çalışmaları kapsamında çeşitli programlara katılmak üzere bölgeye geldiğini belirtti. Ankara'da oturup kalan bir parti olmadıklarını ifade eden Gedikli, seçimden seçime değil, sürekli sahada çalıştıklarını kaydetti. Trabzon'da da belediyecilik hizmetlerinde başarılı örnekler olduğuna değinen Gedikli, sözlerine şöyle devam etti: "Biz parti olarak da belediyecilik hizmetlerini en iyi şekilde yapıyoruz. Bunu da herkes biliyor. Bunun iki ayağı vardır. Hem proje üretmek hem de sosyal belediyecilik, halkla iç içe olmak, beraber olmak. Onların hizmetine koşmak, sorunlarını dinlemek ve çözüm üretmek. Bugüne kadar hamdolsun bunu başarıyla yerine getirdik. Hem hükümet olarak hem de mahalli idareler olarak başarılı bir performans Perabet ortaya koyduk."

Bu çalışmaların Türkiye'yi çok farklı bir noktaya getirdiğini anlatan Gedikli, "10 sene içinde Türkiye'nin gücüne güç kattık. Biz onu içeride istikrar, dışarıda itibar olarak ifade ediyoruz. Bu tabi Türkiye'nin uzun yıllardır yakaladığı büyüklük ve önemli bir performanstır. 2023 vizyonunu da ortaya koymuş bulunuyoruz. Türkiye ilk kez bir hedef koydu. 2023 vizyonu Türkiye Cumhuriyeti tarihi boyunca konulmuş ilk hedeftir. Bunu şu manada söylüyorum, yani daha önce hedefler konmadı mı gibi düşünce hasıl olabilir, kondu ama kağıt üzerinde. Bu sefer kağıt üzerinde değil, gerçekten de başarılacağına inanılan hedefler, 2023 vizyonu söz konusu. O vizyona hangi araçlarla, hangi stratejilerle ulaşacağımız da çok açık bir şekilde ortada. Vizyon projelerimiz var, bir yol haritamız var ve inşallah 2023'de Türkiye dünyanın en güçlü 10 ülkesinden birisi olacak. Bunu da illerimizi de dolaştığımız zaman daha da iyi anlama imkanı buluyoruz. Şehirler de büyük bir dönüşüm içinde olduğunu görüyoruz. Her Trabzon'a geldiğimde Trabzon'un çehresinin değiştiğini, adeta ete kemiğe büründüğünü görüyorum.''

Trabzon Belediyesi'nin çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Vekili Kınalı, ziyaret anısına Gedikli'ye gümüş telkarili kahve fincanı hediye etti.

Daha sonra Trabzon Valiliği’ne geçen Bülent Gedikli, Vali Recep Kızılcık'ı makamında ziyaret etti. Vali Kızılcık, Gedikli'nin Trabzon'u ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: cha