BBP Alanya ilçe teşkilat binasında bir araya gelen, yönetim kurulu üyeleri ilçe başkanı Mehmet uğur başkanlığında yaptığı toplantı gündemi kapsamında yeni dönemde yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuldu ve parti içi görevlendirmelerini yaparak izleyecekleri yol haritasını belirlediler.

Toplantı sonrası açıklamada bulunan ilçe başkanı Mehmet Uğur, genel kurulumuzda ilçe yönetim kurulu olarak seçildikten sonra mazbatamızı alarak göreve başladık. Yönetim kurulumuzda yer alan değerli dava arkadaşlarım, kardeşlerim, ağabeylerimle birlikte Sevdamız Türkiye, cumhurla birlikte kazanacağız sloganı ile göreve başladık ve bu doğrultuda çalışmalarımız yapacağız. Dava adamı rahmetli Muhsin başkanımız ve Genel başkanımız sayın Mustafa Desticinin yolunda, davası memleket davası olan, İ'lay-ı Kelimetullah İçin Nizam-ı Âlem Ülküsünü şiar edinmiş kişiler olarak, halkımız için çalışacağız.

İlçe teşkilat binamızı tamamlamanın ardından bir araya geldiğimiz yönetim kurulu arkadaşlarımız ile görev dağılımını yaptık ve yol haritamızı belirledik, görev alan tüm arkadaşlarıma görevlerinde başarılar diliyorum. Bu bağlamda davamızı davası kabul eden tüm memleket sevdalılarını kucaklayıp, hedeflerimize ulaşarak, partimizi iktidara taşıyıp, büyük Türk milletine ve Alanya halkına hizmet edeceğimiz günleri görmek istiyoruz. İfadelerini kullandı.

BBP Alanya İlçe yürütme kurulu üyeleri arasındaki görev dağılımı     

İlçe Siyasi ve Hukuku işler Bşk.Yrd. : Salih Şener

Teşkilatlardan sorumlu Bşk. Yrd. : Ali Ak

Seçim İşlerinden sorumlu Bşk. Yrd. : M.Nesrullah Aslan

Tanıtım ve Medyadan Sorumlu Bşk. Yrd. : Polat elvan

Mali ve İdari işlerden sorumlu Bşk. Yrd. : Ayşe Dilsiz

İlçe Genel Sekteri : Melike Çakır           

Editör: Haber EDİTÖR