AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç, bir yıl sonra yapılması planlanan yerel seçimlerde Antalya Büyükşehir, Konyaaltı, Muratpaşa, Gazipaşa Kaş ve Manavgat balediyelerini CHP'nin elinden almak için var güçleriyle çalışacaklarını söyledi.

        Milletvekili Gökçen Enç, AK Parti Manavgat İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti. Enç, burada İlçe Başkanı Ercan Mekteplioğlu, Antalya Kadın Kolları Başkanı Nezihe Yoldan Tezcan ve Gençlik Kolların Başkanı Fatih Kaplan'la birlikte basın toplantısı düzenledi. 1 Ekim'de TBMM'nin açılacağını hatırlatan Enç, MHP ile mutabakata vardıkları yerel seçim tarihinin kesinleşmesiyle birlikte 27 Ekim 2013 tarihinde yerel seçimlerin yapılacağını ifade etti. Partilerinin yerel seçimlerde aday göstermede kadın kotasının bulunmadığını belirten Enç, partilerinin TBMM'de 46 kadın milletvekilinin bulunduğunu ve bunun da yüzde 14'e tekabül ettiğini söyledi.

        Enç, şunları dile getirdi: "Önümüzde bir yıl sonra yerel seçim var. Bir sonra yapılacak olan yerel seçimler bizim için çok önemli. Halkımıza etkin hizmet vermek için Manavgat Belediyesi'nin AK Parti ile buluşma zamanı geldi. Babam 1994 yılında Manavgat Orman İşletme Müdürlüğü'nde 2 yıl müdür olarak görev yaptı. Manavgat'ı çok iyi biliyorum. Manavgat'ın 18 yıl önceki kronik sorunları maalesef günümüzde ede devam ediyor. Halkımız sandıkta yetki verirse Manavgat Belediyesi'ni almak istiyoruz. Demokrasilerde halkın tercihi çok önemli. Halkımız yetki verirse Biz AK Parti olarak Manavgat'ın köklü sorunlarını köklü neşter vuracağımıza inanıyorum. Manavgat'a etkin belediyecilik hizmeti vermeye talibiz ve bunun içinde ev ev dolaşarak var gücümüzle çalışacağız. Tercih Manavgat halkının. Halkımızın sandıkta vereceği karara saygımızda sonsuz."

    İŞKUR MANAVGAT'A HİZMET BÜROSU AÇACAK

        Manavgat'ta nitelikli iş gücü potansiyelinin gün yüzüne çıkarılması için bir hafta içinde Türkiye İş Kurumu(İŞKUR) hizmet bürosunun açılacağı müjdesini veren Enç, Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu(SHÇEK)'nun da ilçede yaşlı, dul, kimsesiz, engelli ve yardıma muhtaç ailelere etkin hizmet vermek için bu yıl içinde hizmet bürosu açacağını söyledi.

Kadına yönelik her türlü şiddeti kınadığını ve 18 yaş altı çocuk doğumlarının toplumda önüne geçilmesinde köklü çözümün eğitimden geçtiğini anlatan Enç, son günlerde artış gösteren maganda kurşunuyla çocuk ölümlerime karşıda toplumun bireysel silahlanmaya karşı tek vücut olması gerektiğini kaydetti. Enç sözlerini şöyle sürdürdü:"Kadına karşı her türlü şiddeti kınıyoruz. Bu konuda Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin etkin mücadele ediyor. Kadına karşı kalkan eli indirmek için toplumsal güç birliği yapmalıyız."

SİDE KAZIM KARABEKİR MAHALLESİ'NDE FUHUŞ İDDİASI

AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Enç, toplantı sonrası esnaf ziyareti yaparak sorunlarını dinledi. Esnaf ziyaretinde isminin açıklanmasını istemeyen bir kadın, Side'de Kazım Karabekir Mahallesi'nde oturduğunu ve evine yakın 4 otelde fuhuş yapıldığını iddia etti. Mahallede hayat kadınlarının cirit attığını savunan mahalle sakini bayan, bu konuda 2 yıldır gerekli mercilere şikayette bulunmasına karşı sonuç alamadığını söyledi. Fuhuş yapılan mahalle ile ilgili bilgi alan Enç, kolluk kuvvetlerine ve İçiçişleri Bakanlığı'na sorunu ileteceğini kaydetti.
Kaynak: cha