Manavgat'ın Taşağıl bölgesinde artan kablo hırsızlığı şikayetleri üzerine İlçe jandarma Komutanlığı ekipleri çalışma başlattı. Kesilerek çalınan telefon kablolarının Taşağıl bölgesinde saklandığı haberini alan jandarma ekipleri, yol kontrollerini arttırdı.

Hocalar Köyü girişinde durdurulan bir aracın bagajında yapılan aramada, yakılarak plastiği eritilen 99 kilogram bakır kablo ve kesici alet ele geçirildi. Araçta bulunan İK., OK., RK., TK. ve OK. gözaltına alındı. Zanlıların ifadelerinde 1750 metre uzunluğundaki kabloyu 6 ayrı bölgeden kestikleri anlaşıldı. Adliyeye sevk edilen zanlılardan OK., RK., TK. ve OK. kablo hırsızlığı suçundan tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Manavgat İlçesi'nde jandarma ekipleri tarafından yolcu otobüsleri üzerinde aşayiş uygulaması yaptı. Uygulamada 450 paket gümrük kaçağı sigara ile 39 adet sahte parfüm ele geçirildi.Olayla ilgili olarak H..,T ve O.Z. göz altına alındı. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Gümrük kaçağı sigaralar ise Antalya Gümrük Muhafaza Müdürlüğü'ne teslim edildi
Editör: Haber EDİTÖR