08 Ocak Cuma günü Cam Piramit’te gerçekleşecek Vodafone FreeZone Festivali’nde, Ankara çıkışlı Alternatif Rock grubu Son Feci Bisiklet, Indie/ Alternatif tarzına yerel bir uyarlama getiren Yok Öyle Kararlı Şeyler, kendine has yorumuylaDeniz Tekin festivale renk getirirken, Rock müziğinin efsane ismi Teoman gençlere keyifli anlar yaşatacak.

 

Vodafone FreeZone’lulara 1 bilet aldıklarında 1 bilet hediye

 

Vodafone FreeZone’un gençlere özel fırsatları Vodafone FreeZone Festivali’nde de devam edecek. Vodafone FreeZone’lular festivale bir bilet aldıklarında bir bilet de hediye kazanacak. Kampanyaya katılmak için FESTIVAL yazıp 6666’ya gönderilmesi ya da Avantaj Cepte uygulamasında festival linkine tıklanması yeterli. FreeZone’lular, www.biletix.comüzerinden yapılacak alımlarda şifrelerini kullanarak hediye biletlerini alabilecek.

 

Editöre Not: 17 Ekim 2015 tarihinde Antalya Konyaaltı Açıkhava Tiyatrosu’nda gerçekleştirilmesi planlanan Vodafone Freezone Festivali’ne ait biletler herhangi bir değişim işlemi yapılmaksızın 08 Ocak 2016 Cuma günü gerçekleşecek Vodafone FreeZone Festivali için kullanılabilir.

 

Konser Tarihleri :

 

09 Ocak 2016 – Bursa – Bursa Açıkhava Tiyatrosu

 

 

Cemre Güler

 

Valikonağı Cad. Şair Nigar Sok. No:6/27  Nişantaşı-İstanbul

0212 234 63 55

0539 428 80 55

www.monoiletisim.com

Editör: Haber EDİTÖR