Yoganın birleştirici gücüne inanan ve her geçen gün yeni tekniklerle karşımıza çıkan Çetin Çetintaş yazdığı kitaplarla da farkını ortaya koyuyor. Çetin Çetintaş’ın ilk kitabından bu yana yazdıklarını ilgiyle takip eden okurları, Destek Yayınevi’nden çıkan “Hayvanlardan Destek Almanın Gizemli Sanatı” adlı sekizinci kitabının satışlarının rekor seviyeye ulaşmasını sağladı. Ön satış sonrası genel satışa da çıktığı andan itibaren herkes tarafından ilgi gören kitap, satış listelerinde ilk sıralarda yerini almaya devam ediyor.

Çetin Çetintaş yeni kitabında aile, iş ve sosyal yaşam gibi konularda eksik olduğunu hissedip potansiyelini gösteremeyen kişilerin, bu gibi sorunlarla karşılaştıklarında hangi hayvan arketiplerini çalıştırmaları gerektiğini ayrıntılarıyla ve örnekleriyle anlatıyor. Türkiye’de ilk defa insan ve hayvan arketiplerini birleştirerek önemli bir çalışmayı kitabında sergileyen Çetintaş, insanları hayvanların ruhuna doğru yolculuğa çıkartıyor. 

Çetin Çetintaş’ın Destek Yayınevi’nden çıkan, Kurmanadyam alt başlığını taşıyan, Hayvanlarla Yol Arkadaşlığı serisinin ilki olan “Hayvanlardan Destek Almanın Gizemli Sanatı” kitabını kitap satan her yerden alabilirsiniz. 

Editör: Haber EDİTÖR