Ankara Valisi Alâaddin Yüksel, halkla devlet arasında buluşma ve uzlaşma kurumu olan kolluk hizmetlerinin, dengeli ve ölçülü görev ve sorumluluklarıyla artık bir güvenlik mühendisliği olarak değerlendirildiğini söyledi.

        Alaaddin Yüksel, Ankara Emniyet Müdürlüğü tarafından Çevik Kuvvet Şubesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katıldı. Ankara Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmet binasında verilen iftar yemeğine, Vali Yüksel’in yanı sıra, İl Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Ali Osman Gürcan, müdür yardımcıları, şube müdürleri ile çevik kuvvet personeli de katıldı.

İftar yemeğinde bir konuşma yapan Vali Yüksel, “Mağfireti ve bereketi bol bir gecede polisin iftar sofrasında ve Ankara polisi ile birlikte olmaktan büyük bahtiyarlık duyuyorum.” diye konuştu.

        Vali Yüksel, dünyada yeni değişim ve dönüşümlerin olduğunu, meydana gelen değişim ve dönüşümler sonucunda sokaktaki insanların polisten beklentilerinin de arttığını ve bu nedenle Bahis Siteleri bu durumu en yakından takip etmesi gereken meslek grubunun polis teşkilatı olması gerektiğini belirtti. Vali Yüksel, “Halkla devlet arasında buluşma ve uzlaşma kurumu olan kolluk hizmetleri, dengeli ve ölçülü görev ve sorumluluklarıyla artık bir güvenlik mühendisliği olarak değerlendirilmektedir.” ifadelerini kullandı.

Vali Yüksel, “Ankara polisinin çalışmalarını çok yakından takip ediyorum. Ankara polisi özellikle son iki yıllık süre içerisinde iş ve işlemlerinde, vatandaş ile buluşmada, hizmetlerini halkla yan yana getirmede, teknolojiyi kullanmada, Ankara’yı dirlik ve düzen içinde tutmada, huzur ve güveni sağlamadaki başarılı çalışmaları her türlü takdirin üzerindedir. Özellikle Çevik Kuvvet, sokakta halkla buluşmada ve de toplum desteğinin en yüksek seviyede sağlanmasında son derece önemli bir buluşma noktasıdır. Ankara polisi, asayiş ve güvenlik hizmetlerinin yürütümünde kolluk gücünü, meşru ve etkili, faaliyetlerini de dürüst ve profesyonel olarak yerine getirmektedir.” dedi.

        Vali Yüksel, Ankara polisinin hizmetlerinin ifasında meşruiyetten asla ayrılmamasını, profesyonel davranmasını ve mesleki sorumluluğunu asla unutmamasını isteyerek, "Huzur ve güvenliği sağlanmış Ankara hepimizin hedefidir.” diye konuştu.
Kaynak: cha