Tunceli Valiliği'ne atanan Vali Hakan Yusuf Güner, Kırıkkale'ye vedaya hazırlanıyor.

Vali sıfatıyla ilk görev yeri olması nedeniyle Kırıkkale’nin kalbinde ve gönlünde ayrı bir yeri olduğunu anlatan Vali Hakan Yusuf Güner, şehir bürokratlarıyla bir ağabey kardeş ilişkisi içerisinde çalışma yaptıklarını, her hizmette halkın menfaatini düşündüklerini söyledi.

Göreve geldiği ilk günden itibaren şehir merkezi, ilçe, belde ve köy halkı ile mahalle sakinlerini ziyaret ederek sorunları yerinde çözmeyi amaçladıklarını belirten Güner, “Halka hizmeti Hakka hizmet düsturu ile hizmetlerimizi sürdürdük. Sürdürmeye de devam edeceğiz. Kırıkkale’nin benim gönlümde yeri çok ayrı. Bizim işimiz bir gönül ve sevda işidir. Bu memleketi seven ve memleket menfaatine çalışan herkes bizim dostumuz, kardeşimizdir. Kırıkkale’de bulunduğum süre içinde halkı hizmete getirmekten çok hizmeti halkın ayağına götürdük.” diye konuştu.

Kırıkkale’deki 3 yılı aşkın görev süresince insan odaklı çalışmalara imza atan Güner, birçok projeye önderlik ederek şehrin gelişimi noktasında büyük rol oynamıştı. Eğitim, sağlık, ekonomi, tarım ve sanayi gibi alanlarda Kırıkkale’ye hizmetlerinin yanında samimi tavırlarıyla kentte sevilen bir bürokrattı. Boş zamanlarını halkın içinde değerlendirmeyi tercih eden Güner, Modabet devletin sıcaklığını halka göstermişti.

Ramazan ayını Kırıkkale'de geçirecek olan Güner, bayram sonrasında Tunceli'ye gidecek.

Kaynak: cha